Yeməklərə özünəməxsus dad qatan və təbii antibiotik olan sarımsaq bir çox reseptlərdə istifadə olunur. Amma təəssüf ki, sarımsağı soyarkən əlimizdən gələn qoxu qısa zamanda keçmir.
Bu qoxudan xilas olmağın yolların təqdim edirik:
Sarımsaq qoxusunu aradan qaldırmağın ən təsirli üsullarından biri də türk qəhvəsi torfundan istifadə etməkdir.
Başqa bir üsul isə iki yemək qaşığı soda ilə bir qaşıq limon suyunu qarışdırıb əllərə çəkib gözləməkdir.
Digər bir üsul isə qəhvə ilə xamanı qarışdırıb əllərə çəkməkdir.
Bu qoxudan xilas olmağın yolların təqdim edirik:
Sarımsaq qoxusunu aradan qaldırmağın ən təsirli üsullarından biri də türk qəhvəsi torfundan istifadə etməkdir.
Başqa bir üsul isə iki yemək qaşığı soda ilə bir qaşıq limon suyunu qarışdırıb əllərə çəkib gözləməkdir.
Digər bir üsul isə qəhvə ilə xamanı qarışdırıb əllərə çəkməkdir.